tiistai 28. heinäkuuta 2009

Metsätyttöjä ja treeniä

Tänään tytöt pääsivät leikkimään ja treenaamaan lapinkoiraneiti Siellan kanssa. Aluksi siis treenasin koirien kanssa, Nastan kanssa otin seuraamista ja paikallamakuun. Seuraamisessa en palkannut välissä, ainoastaan lopussa leikillä. Työskentely ei ollut kovin tarkkaa, kulki sivulla kyllä mutta katse haahuili...Ekassa paikallamakuussa Siella lähti kesken kaiken paikaltaan ja Nasta oli heti ihan innoissaan menossa leikkimään, ei ole kyllä aiemmin tuollaista tehnyt. Palautin tytön takaisin paikalleen ja aloitin alusta. Nyt odotti nätisti vilkuili kyllä muualle sillointällöin. Harjoituksen kesto oli reilu 2 min.

Norin kanssa teimme seuraamista lelupalkalla pienissä pätkissä noin kolme toistoa. Harjoittelimme myös vähän liikkestä maahanmenoa, sillä tavoin että itse kumarrun namin kanssa maahan kesken liikkeen ja sanon maa-käskyn ja vapautan heti tyttösen.


Tein myös yhden iloisen luoksetulon, niin että lopussa on taisteluleikkiä. Se sujui taas ongelmitta.

Nori odottamassa tänne-käskyä :D


Treenaamisen jälkeen mentiin koiralaisten kanssa metsään. Nastalla ja Norilla oli omat leikkinsä, Siella sai toimia jonon vetäjänä. Pysähdyimme ottamaan kuvia joksikin aikaa, ne löytyvät täältä.

Edellisellä viikolla koirat on vihdoin saaneet vaihtaa villahousunsa hienoihin sääriin ja kuononsa sileäksi. Nyt on siis ihan oma trimmeri, joten neidit pysyvät jatkossakin siistissä kunnossa.

Nori on oppinut myös uimisen jalon taidon, kun olemme pari kertaa käyneet uimapaikoissa. Tyttö aivan innoissaan ui ja ui, hakee keppejä ja polksii yksikseen. Miten vain kunhan vaan saa olla vedessä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti