lauantai 12. syyskuuta 2009

Dogs and the City

Tänään lähdimme Norin kanssa Suomelinnaan ja kaupungille koirakaveri Siellan kanssa. Oikein hyvää teki neidille päästä kunnon ihmisvilinään, kun emme ole hetkeen missään sellaisessa olleet. Metroakin Nori pääsi pitkästä aikaa käyttämään. Aluksi tyttö olisi halunnut haistaa jokaista ihmistä, edes vähän jostain takinliepeestä. Kuitenkin tottui nopeasti siihen, että kun ollaan liikenteessä, niin ei muita moikkailla. Purkkaakin Norin suuhun meni ainoastaan kaksi kappaletta. Sitten tuli tietysti näitä "Ai tuo on se Obama-koira" - kommentteja.

 
Kaupungilla pyörimisen jälkeen suuntasimme Suomenlinnan lauttaan. Nori ei ole siellä koskaan ennen ollut, mutta hyvin kaikki sujui. Neiti otti pienet nokoset ja perillä sitten tapasimmekin  12 vk. aussipentu Papun. Nori sai Papusta suuren ihailijan. Todella tyytyväinen olen siihen että Nori ei vapaana ollessaan välittänyt, vaikka suuri ihmisporukka menikin sen ohi, makasi vaan rentona nurmikolla. Menimme päästämään tyttöset leikkimään, mutta eipä aikaakaan kun Nori kallioilla olleessan bongasi meren. Sinne vaan ja sieltä sitten myös omistajan raahamana pois. Onneksi päivä oli lämmin ja aurinkoinen.

Lähdimme sitten Papun ja omistajansa kotiin kyläilemään. Matkalla kuitenkin päästin neitini uimaan ihan luvalla ja siitäpä tyttö myös nautti, haki keppiä ja ui muutenkin. Taisi olla viimeinen kerta vedessä tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti