lauantai 5. syyskuuta 2009

Iso tyttö jo

Tänään päätin mittailla Norin korkeutta ensikertaa. Siinä hetken mittanauhan, kirjan ja kynän kanssa seinän vieressä sähläsin ja tulokseksi sain tuollaiset 47 cm. Suurinpiirtein mitta on aika oikea. Nastahan on n. 52 cm, eli siinä portugeesinarttujen äärirajoilla.


Nastalla on myös iskenyt eilen pieni masennus, kaikki on nyt niin kurjaa ja surkeaa. Ulos, ruoka ja luu saavat kyllä tytön mielen iloiseksi, mutta sitten hetken päästä mieli on taas musta Joskohan tuo nyt tuosta jossain vaiheessa ilostuisi. Nori on yrittänyt tuoda Nastalle muutamaan otteeseen vetolelua, jos vaikka leikittäisiin. Mutta ei, ei Nasta ole oikein innostunut.

4 kommenttia:

 1. Mistäs johtuu toi nallun mökötys? Ja kasvaako Nori tuosta paljoa enää? :)

  VastaaPoista
 2. No tosta Nallun olen mörkö-kaudesta en kyllä yhtään tiedä. Se nyt vain on tuommoinen...periaatteessa saattaa olla juoksut alkamassa, mutta ei kyllä ole mitään muuta osviittaa siihen... Nori kyllä varmaan kasvaa vielä pari senttiä, ainakin niin toivoisin, vaikka oikeastaan toi 47 senttiä on rotumääritelmän mukaan ihannekorkeus.

  VastaaPoista
 3. Voi, toivottavasti nallu piristyy pian! Tosi kiva toi kruunu muute tos otsikon vieres! miten sait sen noin?

  VastaaPoista
 4. No nyt kuningatar on alkanut jo piristyä, onneksi tuota masennusta ei kestänyt kuin pari päivää :) Toi kruunukuva on ihan itse tekemäni, ja sen sitten tuolta asetuksista laittelin tuohon otsikon viereen.

  VastaaPoista