keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Toko1 - 6. kerta

Tänään menimme Norin kanssa viimeiselle ja kuudennelle tokotunnin kerralle. Viimetunti jäi meidän osalta väliin, mutta nyt sitten senkin edestä treenailimme.

Aloitimme luoksepäästävyydellä jonka Nori suoritti oikein mallikkaasti. Tyttö pysyi koko ajan hienosti perusasennossa ja kouluttajan tullessa nuuhkaisi tämän kättä ja otti kontaktin minuun. Kouluttaja sanoikin "kymppi" suorituksestamme :) Sitten aloimme tekemään liikkeistä jäämisiä. Norilta nämä sujuivat vaihtelevasti. Teimme istumaan jäämistä, maahan- sekä seisomaan jäämistä. Teimme kaikki nämä niin, että ryhmä oli jaettu kahtia ja olimme asettuneet vastakkain, sen jälkeen ohitimme toisemme, keskikohdalla esim. koiran maahan jättäen.

Teimme myös pujottelua muiden koirakoiden ohi, neiti oli ihan nätisti, jätätti hieman seuraamisessa ja välillä maan aromit kiehtoivat. Yksi iloinen luoksetulokin tuli tehtyä, tämä sujui normaalilla innolla. Lopputunnista teimmekin sitten hyppyjä. Norilla on selkeästi jäänyt semmoinen mielikuva, että tokoesteen takana on jotain namia. Nyt siis hypätessään alkaa etsiä maasta namia. Päätin muutta koko hyppäämistyyliä, että siitä saataisiin innokkaampi ja iloinen. Nyt ohjasin Norin lelulla itse juosten myös, esteen ohi kylläkin.

Nyt on sitten tämä toko1 käyty ja olisi aika toko2:seen ilmoittautua, toivottavasti päästään siihen nyt nopeasti eikä jouduta paljoa odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti