torstai 6. elokuuta 2009

Mätsäri Tuomarinkylässä

Tänään suuntasimme Norin kanssa Tuomarinkylään Match Showhun. Mätsäri oli järjestetty niin, että ryhmät oli jaettu FCI-ryhmittäin, myös pennut. Nori siis oli 8 ryhmän pennuissa. Oikein mukavaa oli paikanpäällä, paljon tuttuja koirakavereita omistajineen. Mutta nyt siis Norin osuuteen(: Norin parina oli labradorinnoutaja ja meidän tyttö sai punaisen, meni tosi hyvin. Ravasi aivan mahtavasti ja seisoi ihan hyvin, sitä kyllä pitää vielä hioa. Tuomari kopeloi aika paljon, mutta Nori oli siinäkin ihan hyvin, vähän sitä kyllä häritsi kun pyllyä nostettiin ja häntää ronklattiin. Punaisten mennessä uudestaan kehään, oli Nori silloinkin ihan nätisti. Tuomari ei tiputtanut meitä heti ja taisimme jäädä kuuden parhaan joukkoon. Kuitenkin kun koiria seisotettiin, oli Norin suoraan kuonon alla huonoksi onneksi nakkia, ja tämänhän tyttö halusi. Alkoi tästä syystä venkuroimaan ja tuli tuomarilta sana kiitos! ja oli meidän esiintyminen jäänyt tähän. Mutta kovin ylpeä olen siitä miten Nori käyttäytyi.

Käytiin vielä mätsärin päätteeksi Leia portugeesin kanssa läheisessä puistossa, jossa tytöt saivat vielä irrotella kunnolla(:


Loput kuvat löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Heippa Piatta ja karvakaverit, satuin löytämään teidän plokin. Kiitos mätsäriseurasta, hyvältä se teidän esiintyminen näyttää, sulla oli hyvä ote Noriin vaikka nakinpala voitti huomion hetkiseksi! Kivoja kuvia olitte ottaneet. Terkuin Anna ja pojat (joiden touhuja löytyy plokista http://roima-raksy-ja-haltija-hurtta.blogspot.com/)

    VastaaPoista
  2. Ai kiva teilläkin on blogi! Pistelen vaikka tänne linkin teidän blogiin =) Hei muuten onnea hienosta menestyksestä!

    VastaaPoista