sunnuntai 30. elokuuta 2009

Dogs just wanna have fun

Tänään illemmalla menimme tyttöporukalla tokoilemaan ja leikkimään, mukana siis Nasta, Nori ja Siella. Oi vitsit olen onnessani miten Nasta tokosi, kun oikeastaan sen kanssa pääasiassa tein. Nori sai harjoitella kentän reunalla oloa, kyllä senkin kanssa pari seuraamispätkää tein.
Nastan kanssa aloitin hihnan kanssa seuraamisella, tein sen koemaisesti, enkä palkkaillut välissä. Ainoastaan kehuin äänellä,. Olen vain niin onnellinen, kun Nasta melkeinpä ekaa kertaa teki ilman nameja melko pitkän seuraamisen. Tyttö oli ihan innoissaan ja piti kontaktia koko ajan. Tämän jäkeen tein seuraamisen ilman hihnaa, se sujui oikeastaan paremmin, kuin hihnan kanssa. Myös otimme liikkestä maahanmenon muutaman kerran. Nyt yritän häivyttää Nastan ennakointia, kun tulen sen luokse. Tuppaa nimittäin nousemaan ennen käskyä perusasentoon. Olen tehnyt myös vain sellaisia harjoituksia, että pyydän Nastan maahan siirryn sen eteen ja takaisin siitä sivulle ja vapautan. En siis pyydä ollenkaan nousemaan ylös. Tein myös luoksetulon, joka sujui loistavasti! Nasta tuli täsmälleen oikeaan kohtaan perusantoon kutsuessa.
Teimme myös yhdessä paikallamakuun Nastan ja Siellan kanssa. Etäisyys Nastaan oli noin seitsemän metriä. Siella karkasi omistajansa luo jo melko alussa. Mutta Nasta pysyi hienosti maassa, eikä kuin vain hetkeksi kääntänyt katseensa Siellaan. Makuuttamisen kesto oli suurinpiirtein reilut 2 min.

 
 

Norin kanssa tein siis vähän seuraamista, joka sujui tosin hyvin ja tein myös yhden iloisen luoksetulon. Teimme myös kaksi liikkestä maahanmenoa, jossa taas kädellä ohjasin. Seuraamisessa Nori oli niin innoissaan, kun oli jotunut odottelemaan reunalla, joten erityisesti kontakti oli loistavaa.


When the training day is done
Oh, dogs
They wanna have fu-un
Oh, dogs
Just wanna have fun...

Juu suuntasimme siis aamuiselle pellolle takaisin ja tytöt pääsivät riehumaan. Oli ilo nähdä kun kun kaikki kolme neitiä juoksivat aivan hulluna ympäri peltoa, tässä kuvia kyseisestä tapahtumasta.

 Nori ja Siella vauhdissa.
Tuntosarvi-Nallu.
 
Kuono kohti kotia...

Loput kuvat löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti