torstai 20. elokuuta 2009

Toko1 - 2. kerta

Keskiviikkona taas Nori pääsi tokoilemaan oikein urakalla. Tällä kertaa ryhmässä oli yksi uusi koirakko, joten meitä taitaapi nyt olla 10 koirakkoa. Aloitimme taas luoksepäästävyydellä. Kaikki rivissä ja kouluttaja käy jokaisen luona, tervehtimässä. Pyysin Norin perusantoon, kun kouluttaja tuli ja syötin sille koko ajan namia. Nori pysyi hienosti koko ajan paikallaan. Tämän jälkeen teimme maahanmenoja ja kontakti harjoituksia. Maahanmenot sujuivat hyvin ja nopeasti. Pienen alun muistutuksen jälkeen. Kontaktiharjoituksia tein liikkessä ja paikallaan. Leikitin Noria melko paljon välissä, sillä se oli koko tunnin ajan melko innoton ja seuraamisessa jätätti.

Sitten aloimme tekemään harjoitusta, jossa kaikki koirakot asetettiin kahteen riviin vastakkain. Tämän jälkeen jokainen vastakkainen pari teki seuraamisen, jonka keskellä pyydettiin koira seisomaan. Norilla tämä on vielä harjoituksen alla täysin, mutta namilla pysäyttäessä tämä sujuu hyvin. Sitten teimme samanaisen harjoituksen, mutta piti pyytää koira maahan. Avitin Noria kädellä, sillä emme ole vielä muualla kuin kotona häiriöttä harjoitelleet vähän tätä liikkestä maahanmenoa, siis että myös itse pysähdyn. Molemmat harjoitukset teimme kahdesti. Teimme myös harjoituksen, jossa koiran piti istua pysähdyttäessä. Tämä sujui hyvin, sillä Nori osaa aina seuraamisessa pysähdyttäessä istua.
Lopuksi teimme vielä luoksetulon. Se sujui taas todella hyvin. Tein sen taas samalla tavalla kuin viimeksi. Nori syöksyi aivan innoissaan perääni ja taistelimme lelun kanssa jonkun aikaa. Tunti oli taas oikein mukava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti