lauantai 29. elokuuta 2009

Tummat silmät ruskea tukka...

No ehkei kuitenkaan niin tummat, mutta ainakin väri muuttunut. Eli nyt siis puhutaan Norilaisen silmistä. Silmien väri on muuttunut aivan vaaleanvihreistä kellertäviksi. Periaatteessahan se on hyvä juttu, sillä aiempi silmien väri ei ollut sallittu rotumääritelmän mukaan, mutta kyllä ne vaaleanvihreät olivat suloiset...


Mutta nyt vielä vähän Nastasta. Tänään kävin aamulenkin aikana tokoilemassa pikkasen Nastan kanssa. Aiemmissa merkinnöissä olen kertonut, kuinka prinsessan kiinnostus on ollut aika ajoin hukassa ja muutenkin tahmeaa. Mutta eipä näyttänyt enää olevan! Tällä kertaa ei edes kiinnostanut vaikka pikkusisko kiljuikin reunalla.Teimme ainoastaan seuraamispätkän ja liikkestä maahanmenon.
Seuraamisessa Nasta oli oikein tarmokas ja innoissaan, palkkasin välissä pari kertaa. Käännöksessä hieman jätätti, mutta käskyllä tuli taas takaisin oikeaan paikkaan. Liikkeestä maahanmenossa jouduin antamaan kaksi käskyä, sillä oli niin innoissaan ettei malttanut maahan jäädä. Toisella käskyllä kuitenkin jäi. Kävelin sitten noin neljä metriä eteenpäin ja palasin Nastan luokse. Ennakoi nousemisessa, mutta käskyllä maa, palasi kyllä oikeaan asentoon.
Olen nyt oikein tyytyväinen siihen, että tytön innokkuus oli tullut takaisin. Ei se niin haittaa vaikka ei sitä tarkkuutta ollut ehkä ihan tarpeekksi, kunhan koira nauttii niin kaikki on hyvin :) Nyt vaan aletaan rauhallisesti työstämään noita juttuja.

2 kommenttia:

  1. Jee uusi merkintä! =) Näytin muuten isälle sun ottamia kuvia Papusta, kun se itekki tykkää harrastaa valokuvausta ja sen mielestä sun kuvat oli loistavia! =)

    VastaaPoista
  2. Joo, viimeisestä merkinnästä ehti taas vierähtää tovi:) Kiitos vaan isällesi!

    VastaaPoista