keskiviikko 26. elokuuta 2009

Toko1 - 3. kerta

Tänään taas vihdoin päästiin ohjattuun ryhmäämme tokoilemaan keskenkasvuisen kanssa. Sää onneksi siinä mielessä suosi meitä, että sade loppui juuri tuntimme alkaessa ja alkoikin sitten melkein heti tunnin loputtua.
Aloitimme tällä kertaa paikallamakuu harjoituksilla. Norin kanssa en ole treenannut sitä kuin muutamasti kotona häiriöttä ja siitäkin on jo aikaa kulunut. Jotenka siis asiaan. Tein harjoituksen sillä tavalla että pyysin Norin perusasentoon ja siitä kädellä ohjasin maahan. Pidin namikättä koko ajan kuonon edessä ja siirryin eteen, sillä yritti alussa jo heti nousta ylös. Otin hitaasti käteni pois, naksu ja nami. Tällä tyylillä sitten alkoi pikkaisen tajuamaan ideaa ja odotteli jo joitakin aikoja.
Seuraavaksi teimme kontaktiharjoituksia eri tyyleillä, oli pujottelua toisten ja kartioiden läpi, sekä pelkkää kulkemista ja käännöksiä. Norin kanssa meni ihan hyvin. Tässä muiden ohi pujottelussa yritin pitää Noria melko vapaasti, etten siis pyydä seuraamaan. Mutta kontaktia tietenkin oli tarkoitus meillä ottaa. Kun odottelimme omaa vuoroa pujottelussa, Nori oli aina jonkun aikaa perusasennossa, jolloin taas naksuttelin ja annoin namia katseesta.
Taas teimme samalla lailla kuin viimeksi liikkestä maahanmenoja, seisoimisia ja istumista. Tein nämä Norille todella helpoksi, sillä autoin aina namikädellä menemään maahan. Seisomissa avustin namilla ja siirryin Norin eteen, jolloin se ihan ilman kättäkin seisoi, kunnes sitten siirryin takaisin sen sivulle ja vapautin.
Täysin uutena asiana Norille harjoittelimme hyppyä, josta teimme kolme toistoa. Tein tämän niin, että heitin namin esteen toiselle puolelle ja sanoin samanaikaisesti "yli". Nori hyppäsi namin perässä ja tämän jälkeen pyysin sen seisomaan minua kohti ja annoin namin ja vapautin. Taas oli oikein mukava tunti, aika paljon kyllä juttuja tehtiin. Jos nyt saataisiin edes tuo seuraaminen sujumaan kunnolla...Täytyy nyt sitä ahkerasti treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti